Forts. på den asgrymma dagen d höhö

Tjolahopplahejsan!

Nu jävlar ska det fortsättas på det där jag lovat er.

Tisdagen den 18e jan aka "Dagen jag älskade mig själv" ^^:

Någon gång då klockan satt 13 rätt på tipset:
Nu har jag tagit mig till Prolog, ja ni kanske inte vet vad det är, eller vart det är, det ligger vid kk och det är min arbetsgivare. Där införskaffade jag mig en bra referens inför dagens senare viktiga uppgift och även mera jobb.


Sådär avslutades det, så jag och alla kära läsare vet vart vi ska fortsätta på denna härliga dag.
(tänk på att dessa händelser skedde för 2 veckor sen och respektera då att jag möjligtvis inte kommer ihåg hur allting var i minsta detalj.)

Ja efter ha klarat av uppgifterna jag hade att utföra inne i det stora magnifika centrumet drog jag mig hemåt.
Till det ståtliga mansionet som ligger på fel gata (adressen är sörmlandsgatan, ingången är på bohusgatan).

Väl hemma packade jag väl upp matvarorna jag handlade, samlade mig, lugnade ner mig efter den hittills så intensiva dagen. Funtade på att sova lite, vilket jag kunde behöva, men var för nervös inför vad som komma skulle och förberedde mig istället för det, men insåg att det kanske inte var så värst mycket att göra eller vara nervös för, så jag slappade och kollade på något bra, möjligtvis skins.

Sedan drog jag iväg, aningen stressad, aningen nervös.
Ca 15.45 var jag inne på Onoff, ja just ja, Onoff var stället jag skulle till... för en JOBBINTERVJU.
Ungefär 15.50, precis som det var bestämt kom så snubben fram som skulle intervjua mig, butikschefen lr vad man ska kalla honom, Andreas tror jag iaf var namnet.
Visste om att självaste Erik Holm Andersson aka draken skulle vara på intervju före mig, rätt lustigt, dock såg jag honom inte där som jag hade förväntat mig, men tänkte att intervjun kanske gått snabbare än väntat, det hade den inte eftersom det i själva verket bara var jag som var så nervös o fokuserad på mötet att jaag missade erik i ögonvrån.

Nej tyvärr vänner, datan mojjar sig på tok för mkt nu, kanske beroende på att jag spelar fm som tyvärr datan inte riktigt klarar av, så jag måste tyvärr pubba detta inlägg som det är i detta nu och förhoppningsvis kan jag sedan fortsätta när datan är på bättre humör =)

Ha det bra, hörs

ps. Transferfönstret stänger om 2 timmar!!! Fernando Torres och David Luiz är i princip klara, Chelsea FC <3.

/ Linde

Random pics and good films



Rätt kassa mobilbilder från i somras.
Det är alltså från Popaganda i Stockholm i slutet på sommarN, då jag var där och lekte cool i två fina dagar tillsammans med Steffo. Min första festival. Eller ja, det var ju en stadsfestival, endast fredag och lördag, så kanske inte ska räknas in, liksom inget veckolångt tältkrig på en leråker.
Minns knappt vad jag fotat och tyvärr stod vi för långt ifrån för att min dåliga mobilkamera ska kunna skilja vad det är, hehe. Men men, kommer lite mer här...



sådärja, lite random skit. Sista bilden ser man iaf loggan där. Det är Hästpojken, då stod vi lite närmre.
Och det var dessutom ljust, min mobil är liksom inte så flashig att den har blixt, "flashig" haa..ha fattar ni ^^.
Första bilderna högst upp ser man ju också att det är Familjen som regerar.
Annars var det Robyn, Hot Chip m.m som gav mig ett väldigt najs avslut på sommaren 2010.
Har säkert redan skrivit om denna festival, men men lite update ^^
Var mest så att jag ville få upp lite bilder innan jag gick till sängs nu.



Återigen lite gamla random mobilpics. Tror detta är från början av arbetslösheten, om man då räknar bort sommarn, för då ville jag låtsas att jag fortfarande hade sommarlov. Så detta är alltså någon gång i slutet av augusti/början på september, när alla andra sliter hårt i skolan har jag en väldigt chill dag hemma i soffan.
Noterade gräsliga slitningar på min t-shirt och fotade givetvis, men kan säga som så att den ligger än idag kvar i byrå och inte i sopkorgen där den kanske borde hålla till, lr ja i detta nu kanske på tippen, eller t.o.m helt bortbränd, eller bränner de upp? Kanske bör ja skicka den till myrorna istället, eh va fan snackar ja om för skit, gå vidare nu...

Ja på den andra bilden kanske vissa direkt rycker till och blir glada över att se Henrik Berggrens söta tryne.
Låg och kollade på en Konsert med BD, grymt bra, till det ser ni även en varm och smarrig mugg oboy, förhoppningsvis fylld. Så till höger bilder på några filmer jag lånade från bibblan, var då jag hade börjat med den något annorlunda processen. Lånar alltså filmer på biblioteket, o ja, ja gör det än idag.
Varför?
Jo. Det började som så att när jag bara hade filmer på datan kunde jag ju koppla in datan till tvn ja, men jag lyckades inte få med hemmabiosystemet, så det blev bara tvn's ljud o de var inte jag nöjd med. Så pga att få så mkt som möjligt utav njutningen vill ja givetvis utnyttja vårt grymma hemmabiosystem (som jag tyvärr inte längre har kvar, inte heller den feta tvn, då detta var när jag fortfarande bodde me farsan på solhemsgatan).
Sedan så har det liksom bara fortsatt, hittar bra filmer där, som jag inte har koll på innan lr som inte finns ute på nätet, lr kanske finns, men då ofta i dålig kvalle, eller medlemskrav, eller att det tar väldigt lång tid att få ner.
Skönt att ha de i dvdfodral också, grym känsla, o så kan datan få vila också.

Angående filmerna på bilden där kan jag säga som så att...
Kvarteret Skatan var ifrån någon liveakt på en teater typ, tkte inte alls det var särskilt roligt.
Livet e Python, alltså en Monty Python film, den såg jag faktiskt aldrig, haha.
Short Cuts.. hmm, tror inte jag såg den heller. Man har typ en vecka på sig och jag hade väl inte riktigt planerat hur många filmer jag skulle hinna när jag var noob på att låna från bibblan så, blev en del jag inte hann med o se, hehe.
Paranoid Park, hade jag sett lite av å canal+, nu såg jag hela och det var det värt, den var najs.
Spinal Tap, haha, hade hört talas om den vet ej vart eller hur, men drf ja lånade den och ja, den var väl helt ok, rätt oseriös skojfilm med massa löst folk, helt ok ändå som sagt.

Sen ser vi på andra bilden, tre filmer jag ännu inte nämnt....
De 400 slagen, ville va väldigt cool och kulturell o lånade typ en fransk svartvitrulle från typ 1940, tyvärr trodde jag lite för mkt på mig själv där, blev aldrig av att jag såg den.
Kebab Connection, såg jag och den var ju inte det bästa man sett, kallades för den "Tyska Jalla Jalla" på omslaget och det var väl det som lockade, men den höll inte samma klass som Jalla Jalla tyvärr, men ändå helt ok.
2001: A space odyssey, såg jag, läste den boken på gymnasiet, så dags o se filmen, det var det värt, allt av kubrick bör man ju se, har iaf ja fått för mig, den var bra, men väldigt konstig och det krävs en kreativ, fantasifull, kulturell hjärna som min för att man ska gilla den, hehe.

När jag ändå snackar film kan jag avsluta med det jag gjorde innan jag satte mig vid datan nu och bl a skrev detta blogginlägg. Såg på film såklart, inte vilken film som helst, en klassiker, en svensk, 3 timmar...
Fanny och Alexander, yey! Haft den hemma ett tag nu, men först nu som det blev av att jag såg den, ja även den är givetvis lånad från fantastiska bibblan. Jag har sett den, men det var längesen och jag mindes väldigt lite, tror nog att jag somnade o såg bara en liten del av den sist faktiskt.
Men nu såg jag hela, dock inte den versionen som jag kanske borde sett, den som är ytterligare två timmar lång.
Hittar jag den någonstans så ska jag se den, men det får vänta ett tag nu iaf eftersom jag nyss såg 3-timmars versionen. Filmen var iaf ungefär vad jag hade förväntat mig, o ja den var riktigt bra, förstår varför Ingmar Bergman var så stor och varför han är så stor även idag, även varför hans filmer slog starkt utomlands.
Lite trist att mitt filmtittande ändrats sen jag gått kursen filmkunskap på gymnasiet, men det var också precis vad läraren varnades oss för, haha. Det trista är att man tänker väldigt mycket på hur filmen är gjord, alla detaljer, varför den scenen är där, osv. Letar förklaringar till allt och glömmer att njuta av filmen.
Dock är det delvis även positivt, förstår mer vilka filmer som verkligen är bra och vilka som är dåliga, o kan lättare förstå budskap i filmer, samt lära mig mer när jag ser film. T ex om jag själv vill göra film någon dag, så kan jag lära mig väldigt mycket bara genom att se andra filmer. Aja, nog tjattrat, här kommer en eller två bild(er) som passar till texten, hoppas jag, höhö.



haha, hade visst tagit rätt många bilder. Valde nu ut 4, tog faktiskt fler än så.
4 makes a perfect row (y).
Svartvit, lite klyschigt kanske, men tänkte det kunde va bra för o visa att filmen e gammal, hehe, dock är den ju i färg. Sedan lekte jag lite med min webcam bara, skoj.

Sa förut till mig själv, något sånt här:
" Ja känner mig trött, ska nog gå o lägga mig. Men om jag lägger mig nu har jag ju bara vart vaken typ 10 timmar. Eller ja, för jag gick ju upp typ 16 och nu är klockan 03, det blir 11 timmar. Normalt är man ju uppe typ 16 timmar."

Tänker faktiskt rätt ofta sådär, någon annan som gör det?
Kanske rätt sjukt, är man trött så äre väl bara o sova.
Men jag har nu iaf som vanligt fått tiden att springa iväg framför datan.
Så klockan slår snart 05, vilket innebär att jag ändå vart vaken 13 timmar, vilket får ses som godkänt, hehe.

Tack för mig och... GODNATT!

/ Linde




Liten update, inför morgondagens bomb

Halli Hallå låt bollen gå!

Nu har det gått över en vecka sen sist och jag lovade ju redan då att jag skulle fortsätta på det jag inte hann klart.
Det var rätt mycket kvar och skriva redan då och då förstår ni hur mycket extra som kommit till nu.
En hel vecka har gått och inte vilken vecka som helst, finns extremt mycket att berätta.
Kanske är det även dags att jag lägger upp lite foton så man kan associera till det man läser och inte bli lika trött på all text jag skriver. Dock händer det ju inte att jag fotar så ofta, men då kan man vara lite klurig och printscreena vissa detaljer på datan, så det kommer ni få se.

Nu har jag dock återigen valt ett rätt kasst läge att blogga.
Om ungefär 20 minuter ska jag iväg o jobba, har precis sett klart ett Skins avsnitt och nu känns det som jag bara väntar på jobbet, så tänkte att jag då kunde blogga för att ödsla tid.
Men jag kan säga som så att jag knappt sovit något på de senaste dagarna.
Tisdagen la jag mig någon gång efter 2 och var uppe vid 8, den onsdagen var jag sedan uppe till ungefär 2 även då och gick även då upp ungefär vid 8. Sedan var det så att den natten sov jag faktiskt inte ens strax efter 2, för då jobbade jag, så det var ungefär som att jag dygnade. Så min natt, alltså sömnen till fredagen blev knappt 06-08.
Alltså har jag vart vaken sen ca 08 och är ännu vaken, för jag ska alltså snart iväg o jobba igen, så vid 06 någon gång kmr jag sova, alltså blir det nästan 24 timmar utan någon sömn what so ever o innan det kan ni ju räkna ut at jag även har väldigt lite sömn totalt denna vecka.

Så ja, mina ögon och ja, i stort sett hela kroppen är rätt trött och så, ändå ska jag ut o springa i snön i 3 timmar.
Men som tur var har man Monster, ja inte monster under sängen, eller jo det kanske jag har det med, men monster används på så många olika sätt, denna gång rätt otippat som enegeridryck. Därav kommer jag att klara nattens jobb, sedan kan jag förhoppningsvis sova ut.

Nu blev detta bara oväsentligt rabbel om det som komma skall i princip, och det var ungefär vad jag hade tänkt mig. För imorgon ska jag se till att få ihop allt det här på ett mycket mer läsvänligt sett.
Alltså fortsättning från det asgrymma förra inlägget och så en jävla massa underbar skrift om denna sjuka vecka.
Imorgon alltså, då jävlar ska det hända grejer på bloggen!

Nu ska jag hälla i mig det sista av Monster och förbereda för nattens runda.

Nehe, så ville inte inbäddningen av en yt video funka, så jag får la länka.

Markus Krunegård - Mitt Kvarter


Den vackra låten slumpade min hjärna fram medans jag skrev detta inlägg, njut.

/ Linde



Dagar som denna älskar jag mig själv

Tjenixen !

I Tisdags hade jag en av de bättre dagarna i mitt liv.
En dag där jag fick mycket gjort och allt jag gjorde blev bra och livet lekte ^^

Den dagen var väldigt viktigt för mig och har lett till en ljusare framtid.

Skulle egentligen bloggat om det tidigare men aja, bättre sent än aldrig.

Kan väl ta er igenom dagen på ett litet klassiskt klockvis...

ca 09.10:
Vaknar upp, ah solen skiner igen! (vissa kanske känner igen den början ^^, från låten "glassigt", kmr fortsätta med texter från den :P) Var lite trött och brukar allt för ofta ligga kvar och dega, visst kan det vara jobbigt de första stegen på morgonen, men fan så skönt det känns, när man kommit igång på morgonen och har hela dan framför sig.
Hann med att avnjuta en underbar frukost, oh älskade minibaguetter <3. Bäst av allt, tisdagsmorgnar... p3 <3 omg omg omg ja dööööööör, så underbart, hihi, ne ba skoja, men fan så sköna de eeeeeeeee!!!
Anders lr va han heter, tjockisen från hipp hipp, kung han e, o i p3 e han askön, värsta random humor o typ drygar o skiter i allt, asskön, han o kodjo får mig att dö av garv, likt denna morgon, fan så kul det var.

ca 10.00:
Cyklar iväg med ett glatt humör, mot sjögrens! Något mer som var "glatt" var vägbanan, en lärorik iaktagelse, nu kunde jag förbereda mig för att tare lungt på uppkörningen.

Någon gång runt elva:
Anländer till uppkörningstationen på ett något pinsamt sett. Då jag i mitt försök att backa in på parkeringen misslyckas och tar lite överdrivit mycket tid, var alldeles för nervös och ovetande om vart jag skulle stå.
Dock var det ju, som tur var i sjögrens bil tillsammans med ingegerd, som ja då hade värmt upp med i ca 30 min, det hade gått rätt bra, och jag kände, kan jag klara det med ingegerd, kan jag det liksom med vem som helst, ifall jag skulle ha den där kanske klyschiga oturen att få en skrikig kärring. Men jag fick en relativt ung kvinna, kanske 35, som framstod som väldigt lugn och trevlig (hurray for me yey =)). Förväntade mig då få göra en fullständig säkerhetskontroll, det moment jag hade oroat mig mest för, nu kmr hurray for me nr 2. Det enda jag behövde göra var att testa tutan och vindrutetorkaren XD.

Typ 30 minuter senare:
"Sådär, nu har vi kört 27 minuter, sa ju ungefär 30 min, så bra."
" Mhm..."
" Förarprovet är godkänt."
" Mm, ok." (ovetandes om att det faktiskt var klart och godkänt, var nämlign helt säker på att jag nu skulle få göra en fullständig säkerhetskontroll, eller ev fortsätta köra.)
Sedan blev det lite småsnack och tillslut förstod jag att jag faktiskt hade klarat det och jag skrattade inombords. Tvivlade inte på att jag skulle klara det, men att det skulle vara så där lätt hade jag aldrig trott, sweet!

ca 12.00:
Har blivit tillbaka körd till sjögrens, tagit cykeln till netto, vandrar där inne letandes efter mat till hushållet och givetvis något gott att unna mig själv. Har givetvis haft det obligatoriska samtalet med mor där hon gratulerar mig, jag är dock inte den som gör några större utlopp för mina känslor, så jag säger typ bara "mm, aa, ok".
Är iaf väldigt glad på netto och passar även på att hjälpa någrde äldre människor på vägen ut.
Sedan vidare mot biblioteket, för min veckorutin att låna/lämna tillbaka filmer, hittar alltid nya fynd, yey.

Någon gång då klockan satt 13 rätt på tipset:
Nu har jag tagit mig till Prolog, ja ni kanske inte vet vad det är, eller vart det är, det ligger vid kk och det är min arbetsgivare. Där införskaffade jag mig en bra referens inför dagens senare viktiga uppgift och även mera jobb.

Det jobb som jag nu ska iväg på! Sry, har vart alldeles för slow, hinner inte med mer, måste kila.
Ett tag sen sist jag jobba, ska bli skoj, ösa på med håkan i lurarna, hörs.

/ Linde

(btw. lägg märke till att jag syftar på tisdagen i rubriken och inte denna dag då jag har sovit hela dan ^^)

Uppkörning

Ungefär 11 timmar kvar tills min uppkörning (y).

Känner mig dock inte alls nervös och för den delen inte heller peppad eller särskilt engagerad.

Kanske just för att jag failade teorin vilket innebar att uppkörningen bara blir ytterligare ett litet steg uppför den branta backen och inte slutmålet som jag hoppats.
Och det är ju det uppkörningen ska vara, så man verkligen kan bli glad när man klarat det.
Men kanske är det bättre att det är såhär.

Jag känner mig säker, avslappnad och tänker bara få det gjort liksom, sen ligger fokus på teorin.
Som jag då förhoppningsvis kan göra i Katrineholm inom två veckor.
Troligtvis kommer jag dessvärre nu inte kunna hämta min far och bror vid flygplatsen den 26e.
Då kommer de nämligen hem från Thailand och om jag inte kan, får ju de ta tåget, om inte mamma hämtar de, vilket kanske inte blir så kul för henne eftersom det är hennes födelsedag, så återigen sviker jag alla.
Skulle ju redan i november ha hämtat min bror när han kom hem efter sin 1-åriga tripp i Australien.

Men aja som sagt, uppkörning imorn, tagga! ^^

Rätt händelserik dag förövrigt imorn, orkar dock inte berätta mer om det nu.



Btw, någon som såg idrottsgalan ikväll kanske?
Fan vad kass gala egentligen, oftast väldigt fåniga uppträdanden, både musik och humormässigt.
Händer väl att det finns vissa ljusglimtar annars är den väldigt tråkig.
Själv tkr jag iaf inte Robin är särskilt rolig och utanför sin egen show är han ännu sämre.
Återigen uppträdde Johnossi med Whats the point, vad fan är grejen med den låten ? (hehe fattar ni vinken där? ah höhö :P ) Ne men, sjukt uttjatad låt, hatar den nu. Sedan Darin värsta random usel cover av någon random låt, patetiskt faktiskt. Och så kommer helt plötsligt Måns Zelmerlöv in i den fulaste outfit jag nånsin sätt och sjunger nån jävla smörig låt från ingenstans, sedan kmr det ännu fler ännu fulare äckligare människor ut och en vit snubbe börjar sjunga på Will Smith rätt värdelösa, men ändå nu så roligt nostalgiska låt I like bug buts.
Allt vändes upp och ner, tydligen var det musikalen Romeo och Julia som spelades upp, förstod verkligen ingenting vad nånting av det hade med romeo och julia att göra, o verkligen inte alls varför det var i Idrottsgalan, men ok, skitsamma då, hur som helst, det sög.

Antar att Hipphippkillen Anders eller vad han heter ändå var rätt rolig, missade dock den delen, och den karaktären han spela har jag missat, iome att ja inte sett den serien så.

Sverige vann i handbollen igen, lite mer underhållande än Idrottsgalan, men jag tror nog ändå Idrottsgalan hade mer tittare, eller vad tror ni?

Aja, kollat lite på ung och bortskämd och annat random skit , rätt skoj :P
Ska nog fortsätta med det ett tag till innan jag somnar, räcker väl med typ 7 timmars sömn, hoppas jag.


/ Linde



Bloggkändis med körkortsproblem

Tjena Tjena... tjena.. öh, ja.. tja..he-hej...m...öhum, hallå?... aha ok, förlåt... tja... typ.

Gått igenom lite statistik nu på bloggen och detta är vad jag antecknade:


slutade året med att toppa 16 unika besökare den 28e dec

sjönk vid nyår, men allt beror ju på när ja själv skriver o om ja postar de på fb lr inte liksom inte svårare än så i princip.

så, när ja sedan började skriva igen klättrade man uppför stegen

11 unika den 4e jan, 10 den 6e, 18(!) den 7e, 15 den 8e, 26!!!!!! den 9e, nytt rekord tror ja ^^ åzum.

höll i sig rätt stadigt dagarna efteråt ändå. 11 den 10e, 11 den 11e, o det var väl senast ja skrev o sedan dess har de sjunkit. Men ändå vart nåra trogna som går in varje dag o checkar till förhoppningen om att ja skrivit, ber om ursäkt till er trogna fans, att det inte kommit något inlägg.

Visade sig att senaste ja skrev var tidig tidig morgon den 10e, så att ja ändå hade 11 besökare den 11e e ju ett gott tecken =)

Och kanske kmr det inte som nån överraskning att det var just den 9e januari, som rekordet slogs, med hela 26 unika besökare. nämligen då jag öppnade mitt hjärta och lät det rinna ut i skriftlig form, iaf till viss del, finns än så mkt mer som sitter fast bland all skit i kamrarna som behöver få rinna fritt.

Kul att det tydligen uppskattades så väl, men ändå var det inlägget som sagt mest för mig själv. Kanske ska jag fortsätta på samma väg och spräcka ytterligare rekord.

_____________________________________________________________________________________________

Varför jag inte skrivit på ett tag har jag dock tyvärr ingen riktigt bra anledning till.
Kanske beroende på att fokuset under denna vecka legat på körkortet.
Körkortet som jag inte kommer få! ... än på ett tag iaf, fyfan.
Var så fly fasligt fläskigt frustrerande farligt förbannad, men det har släppt nu.
Men kanske dags att dela med sig av en viktigt händelse, kanske kan va skönt ändå, även om det inte är kul att minnas tillbaka på det.

I torsdags skrev jag teoriprov i Eskilstuna, jag failade.
Kanske inte låter så besvärligt eller som nån stor grej.
Men det var så här...

Jag kände att jag hade pluggat tillräckligt o ja gjorde massa tester innan, hemma o på körskolan.
Ja klarade alla dessa, o när ja gjorde slutprov fick jag 65/70 fler än en gång, vilket beskrevs som " Hade det här vart det riktiga teoriprovet hade du klarat det med stor marginal". Så ja tänkte, ja slutprovet måste ju ändå vara som teoriprovet o eftersom ja klarade det galant, ska det ju inte vara nåra problem.
O ja fick reda på att det räckte med 52 rätt på teoriprovet av typ 65, så jag kände mig säkrare o säkrare, o att jag skulle misslyckas fanns verkligen inte alls i mitt huvud. Jag trodde det skulle vara enkelt.
Därmed tog det extra hårt på mig när jag misslyckades, men vänta jag är inte klar än...

Jag fick 51 poäng!!!!!!!!!!! HUR JÄVLA OTUR ELLER KLANTIG ELLER DÅLIG ELLER VAD MAN SÄGER, KAN MAN VARA LIKSOM, HUR JÄVLA SNÅLIGT???!!!!
Alltså 51 poäng, 52 hade räckt för godkänt. När man är så jävla nära känns det såklart mycket värre.
O det var flera frågor som jag chansade på som jag satt o tänkte länge länge på, men beslutade mig ändå lämna in det där kassa svaren, o det reuslterade i 51 poäng, hade jag alltså bara ändrat en endaste liten grej på en enda liten fråga hade jag fått 52, o därmed fått godkänt o allt hade varit förändrat.
Oh herregud, vad livet är detaljrikt, så vackert att så små detaljer kan göra så mycket, men också så hemskt.
I detta fall var det hemskt, nästa tillfälle kanske det är oerhört vackert och lyckosamt.

Sedan så är det också så att jag väntat på detta körkort förbannat länge nu och det är liksom i princip det enda jag behöver tänka på om dagarna, ändå failar ja. Jag har dessutom varit så deprimerad o haft ett sånt kasst o tråkigt liv på sistone o känt mig deppig, detta var det som höll mig drivandes o glad, o ja skulle gå godkänt o allt skulle vara som krunegård sjunger, "hela världen är så underbar" "hela livet var ett disco".
Nu drevs istället all ond kraft mot mig, en kraftig motvind riktad mot lilla mig och allting var svart, inte ens en liten glimt av ljus kunde ses längst bort i den långa smala mörka tunneln jag hade att vandra. 

Nu blev det kanske lite väl mycket depressiv poesi. (btw glömde ordet där ett tag och höll faktiskt på att skriva ordet poetri, någon som hört det förut? tror inte det, iaf, google is your friend, tack gode gud)

Men som sagt så var det väldigt mörkt då och jag erkänner, jag grät, faktiskt.
Dock höll jag mig tills jag kom hem, men det var en jobbig tågresa hem, speciellt eftersom jag inte hann köpa biljett o fick köpa biljett på tåget, vilket innebar en extra kostnad av 100 kr, yey (y).
Men va fan grät jag för, känns rätt patetiskt nu när jag tänker efter, men det var mycket som gick runt i huvudet då, inte bara misslyckandet av teoriprovet. Kanske var det också bra för mig att få ut lite ilska och sorg.
För annars är jag rätt bra på att hålla inne känslorna, om det nu är något man kan vara "bra på".
Det är väl snarare något negativt, dock kanske inte i alla sammanhang.
Men jag vet att jag själv hållt allt för mycket inom mig.

Nu ser jag iaf tillbaks på detta på ett helt annat sätt och har helt ändrat tankar.
Det var trots allt så, att jag bara var ett poäng ifrån, o förhoppningsvis kan jag bara boka ett nytt inom iaf förhoppningsvis två veckor och då klara av det o därmed ha körkortet. Nu fick jag dock inte tag i någon att boka nytt prov med, vilket är rätt typiskt mig, för nu är det helg och stängt. O på måndag när ja iaf ska få tag på någon är det säkert försent så ja får vänta typ en månad, det och misslyckandet med en poäng är så oerhört typiskt mig.

Men nu tänker jag positivt, uppkörning på tisdag, den ska fan klaras av, sedan förhoppningsvis sitter jag o skriver ett teoriprov redan nästa vecka o har körkort nästa helg när jag bloggar.

Vill fortfarande skriva så mkt mer, har faktiskt inte ens skrivit om det jag tänkte än, när jag loggade in på blogg.se. O då har jag skrivit så här mkt, så ni kanske förstår lite hur jag har det, hehe.

Nu måste jag iaf avsluta, ska det skrivas mer får det ske i nästa inlägg.

Hörs.

/ Linde



Utfyllnad

Dags för ännu ett inlägg, det är ju natt!

Tror jag ska lägga upp ett sånt här fånigt typiskt bloggtest typ, eller som en frågeställning.
Har några sparade på datan för lite uppfyllnad hehe.

Kanske redan lagt upp denna, minns inte, aja njut. Minns inte ens vad jag skrivit, så om ni läser och har något att säga till om kommentera gärna, så får jag väl läsa igenom vad för tokigt jag egentligen skrivet.

1 - Hur länge har du bloggat? Rätt länge egentligen. Bloggade på lunarstrom när det var poppis och det var ju ett tag sen. Så har jag haft typ fyra olika bloggar här på blogg.se.
Men först nu som jag är mer seriös och får mer uppmärksamhet.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Bilden utåt sett är ju fjortisar och det stämmer ju rätt bra, men jag ahr aldrig haft någon bild eller fördom då jag själv alltid bloggat och vet att alla möjliga kan blogga.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Brukar inte följa andra bloggar särskilt mycket. Men PSL och mango.blogg.se är två mysiga bloggar.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Öh ja, har inte kvar de bloggarna där jag skrev mina första inlägg. Men kan väl tänka mig att de var mycket text, mest bara om min dag vad jag hade gjort. Inga inlägg jag skulle skriva idag, men på den tiden var jag bara ett litet barn och förstod inte meningen med saker och ting.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Hmm, det är väl psl och mango då kanske som jag nämnde, dock är det väl knappast regelbundet, en gång i veckan max kanske, inte så bra på det där, hehe.
Sedan om jag har någon kompis/släkting som är bortrest och skriver blogg så läser jag väl den.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Mest dagboksbloggar, men PSL är ju musikblogg.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Oj, har nog tyvärr inget svar på den.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Möjligtvis den blogg min bror hade då han var i Australien, eller andra kompisar.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Jaadu, de flesta skämtar om det och det är inget fel med det, jag har bara kul själv.
Men vet att det finns en del som gillar den en hel del ;)

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jo det tror jag, själv känner jag iaf att jag är det.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
tänker inte direkt på någon "gräns".
jag bara skriver det jag känner för och då blir jag väl väldigt privat antar jag.


12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

Hmm. Typ mode, mat, barn och annat som inte intresserar mig. Fast är iofs lite intresserad av kläder, men bloggar typ aldrig om det.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Vet ej, bara några få som läser ändå och typ aldrig någon som kommenterar så. Jag skriver mest bara för det är skönt och skriva ner de sakerna och bjuda på sig själv och visa folk vem jag verkligen är och ge de rätt bild av mig.
Så delvis vill jag ju faktiskt få bekräftelse :P

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

Nej fan, men jag tror min blogg kan hjälpa till mcyket att förstå mig och lära känna mig mera. Dock tror jag man behöver träffa mig för att verkligen lära känna mig eller i alla fall snacka mycket online med mig.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

Delvis via bloggen men mest facebook :P

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

Haha, skön fråga. Känns inte så, vem fan är så störd att den typ blir beroende och skadas av det. Man kan ju säga att det finns nackdelar med att blogga mycket, men man själv har ju valt det då med konsekvenserna så.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar ?

Haha ne, bara skrattat.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

Hmm. möjligtvis, men men sånt är livet :P

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Jadu...
Kanske mitt bloggande bara är bortslösad tid?

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?

Jo det tror jag, men kanske inte på samma sätt.

_____________________________________________________________

Skål på det du.

Nu kommer ett Håkan klipp upp, klassiskt, från när hultsfred var den enda festivalen som gällde och håkan en nyfödd stjärna på sveriges grymma musikhimmel.
Kul och se Timo stå och klinka på gitarren där brevid också, söt i sjömanskostymen (y).
Tror också det är Daniel Gilbert på andra sidan.



10 minuter, njut.

/ Linde

Life being me

"Nobody said it was easy" (kom på nu när jag skrivit klart inlägget, att det där låtcitatet kanske var lite onödigt, utan mening, lyssnade på the scientist just när jag börja skriva så tyckte det blev bra att ta med det.)

Sitter här och funderar på livet.
Känner mig väldigt sentimental och lite deppig.
Kollat på en massa bilder och lyssnat på musik som lett mig till detta state of mind.

Btw. Fan så bra Thåström är, sjukt att jag missat det.
Har ju hört honom, men fan nu är det ändå helt förändrat, nu är han med bland mina favoriter.

I fredags gjorde jag något så onödigt tråkigt som att jobba gratis för Kaik.
Men var det verkligen det, jag är snäll och ställer upp för föreningen Kaik som behöver all hjälp de kan få.
Och jag bor ändå nära Södra skolan där jag jobbade och det var bara tre timmar, en tid som jag enkelt hade spenderat hemma med att göra absolut ingenting av värde.
Men ja, nu till riktiga anledningen till varför jag faktiskt är väldigt glad över att jag jobbade.

Det finns en del personer i den här staden och även en del andra runtom i Sverige, som jag snackat med eller känner lite grann på något sätt, men som jag vill lära känna så mycket mer och utveckla vänskapen med.
Känner mig nästan lite låst och att jag har de vänner jag har och kan absolut inte få några andra och att jag inte ska bry mig om dom. Men jag måste verkligen våga, våga ta steg, som leder till att jag kan utveckla något vackert, t ex en vänskap med en person eller något annat. Jag har inte så många vänner och känner att det saknas en del. Då borde jag kunna se till att skaffa det vänner jag vill ha, hittils i mitt liv har jag backat undan.
Jag har alltid haft skolan som gett mig vänner. Men det tror jag ändå inte hade räckt för mig, jag har även mycket att tacka mig själv för att jag utövat sportet, det är inget jag har tänkt på så mycket, men i o med att jag utövat så mycket idrott, har jag fått träffa så oerhört mycket personer och göra så mycket och hela tiden haft vänner och kunnat gått framåt i livet. Nu har jag ingen skola och då är det väldigt tur att jag ändå fortfarande har fotbollen, för utan det vet jag inte hur jag skulle må, ändå mår jag egentligen rätt dåligt nu med.
Nu blev detta rätt långt, invecklat och komplicerat, kanske svårt för er o förstå, men det viktiga är att jag själv förstår och får skriva ner hur jag känner.

Åter till jobbet då, jo det var inte så mycket att göra, men då var vi som tur var två stycken.
Och då var det en kille som jag lirat fotboll med ett tag nu i Kaik och även vetat vem han vart lite halvt under en längre tid, det också pga fotboll, som jag arbetade med.
Jag har länge tyckt han verkar vara en intressant och jävligt schysst kille som jag vill veta mer av och skulle gärna vara vän med honom, men har aldrig vågat eller känt att det är rätt att liksom göra något åt det.
Men nu fick jag en chans, vi jobbade i tre timmar, knappt värt och kalla det för jobb, då det inte hände något, så vi satt mest bara och vänta och då fick vi tid att snacka. Tyvärr seglar jag ofta iväg och snackar fotboll, för det är något jag har väldigt lätt att snacka om. Men vi snackade även lite om vilka vi är och vad vi gjort och så, det måste jag bli bättre på, för det är jävligt nyttigt. Det finns så många runtomkring mig som jag egentligen vet så väldigt lite om, som jag bör ta reda på mer om. Nu när jag fick reda på mer om denna kille, kändes det jävligt bra och jag är väldigt glad för att jag fick denna möjlighet, nu hoppas jag bara att jag kan fortsätta bygga på detta.
Och även bredda mig till fler personer, kanske dags att resa för att leta personer på annat håll?

Nu kanske detta blev lite väl djupt, men det skiter jag i, det känns jävligt bra och skriva ner det och även helt ok att få det oublicerat på nätet, så kanske folk reagerar och jag får hjälp på traven.

Ni ser kanske att jag nämner något om en resa där i slutet bland all text.
Tänkte gå vidare på det partiet nu, då jag verkligen inte fått nog av skrivandet.
Känner typ för att springa ut i någon skog eller något, bara försvinna, men kan inte riktigt göra det nu, så då använder jag mig av skrivandet istället, tills det förhoppningsvis känns bättre och jag kan sova.

Vet inte om jag nämnt detta till någon än, för jag har en vana att väldigt sällan berätta saker för folk.
Utan vill ni veta något är det oftast bäst att bara läsa min blogg.
Jag har planer på att dra och resa nu i vår.
Kanske är det inte så smart, eftersom jag knappt har jobbat, alltså inte har så mycket pengar, kanske också har lite dålig erfarenhet av att ta hand om mig själv och att då göra det ute i den stora världen(hmm?), och lilla jag är så feg och vågar aldrig något, hur ska detta gå egentligen?
Men jag skiter verkligen i allt detta nu, eller ne, jag tänker förnuftigt, men jag känner verkligen att det måste hända något, jag känner mig helt jävla fast här i lilla kholm där jag befinner mig.
Kanske kan jag dra till Oslo och jobba, men det känns nästan för krävande av mig.
Jag vill komma bort och kanske göra den där resan som så klyschigt ofta kallas för "den där resan där man ska åka till andra sidan jordklotet för att hitta sig själv". Jag har funderat mycket nu och vet många andra som rest mycket och jag klarar inte av att bara sitta och titta på, jag måste agera nu och våga, göra något med mitt liv.

vet dock inte hur mycket jag vill avslöja, men tror att planen är att då vara borta från typ feb-maj, eventuellt, mars-juni, typ. En sak som jag just nu vet iaf, kanske det enda jag vet, och har planerat framför mig, är studenten. Många av mina kompisar går fortfarande gymnasiet och jag vill gärna vara med dom då och fira deras sk "frihet" och sedan ha det skönt med polarna här hemma i Sverige då det är som varmast.
Så förhoppningsvis åker jag typ till thailand i februari eller mars och startar resan där och jobbar vidare därifrån.
Vill se många länder i sydostasien, kanske räcker min budget, kanske inte, kanske kan jag jobba där, kanske inte, det är mycket om och men. Det vill jag dock bara kunna stryka bort och bara åka spontant och leva i frihet inte tänka på någotm bara köra på och ha det gött, detta ska fan funka, måste göra't.

Nu hoppas jag att ni orkar med och läsa all denna text, tror det kan vara intressant för er.
Men skrev det mest för min egen skull, känns bättre nu, men ändå förjävligt.

snart skriker jag till ungefär lika fult som Anton Kristiansson gör i sin tolkning av Broder Daniels I'll be gone, som för honom heter Lilla London, då han så snyggt "sjunger", "Ta mig härifrån".

Kanske ett musikklipp på detta?
Vill inte förstöra den djupa deppiga sentimentala stämningen här, så måste hitta nåt riktigt bra.






En skön låt som jag idag fick på huvet igen, från serien som gick på tv6 för något år sen "Stor i Japan".
Den är rätt vacker, känslosam och har lite med resa att göra också, enjoy.

/ Linde

Bästa film 2010

2010!!!
...är det inte nu längre, just ja.

Vad fan blir det då, går det typ om från 0 eller, hmm... 2000? nej det har ju redan vart.
2011? kan det verkligen stämma, känns väldigt fel. Aja antar att vi kör på det.
2011!!!

Men nej, 2010!!! är det som gäller nu, hehe.

Dags att summera året lite, inte så jävla originellt, varenda jävel gör det.
Men det är fan så kul, kan dessutom vara nyttogt för en själv och kul för andra också, er läsare o så.
Så kan man ju va rätt kreativ och göra på många olika sätt.
Jag var innte på IMDB förut och kollade igenom lite topplistor bl a 2010 års bästa filmer.
Jag har faktiskt inte sett särskilt många filmer från året, utan mest gamla filmer.
Men de jag har sett ska jag försöka sätta ihop i en topplista.
Minns tyvärr inte alla filmer jag sett dock.

Om någon har sett någon bra film från 2010 eller om jag glömt någon, så tipsa mig!

Top 5 filmer 2010:
1. Sebbe
2. Inception
3. Toy Story 3
4. Despicable Me
5. Scott Pilgrim vs. the World

Sådärja, blev rätt nöjd med den, bra filmer.
Vad fan ska man lista mer nu då?
Nöjer mig så och lägger upp lite bilder så får ni vänta på mer, deal?
aja ni har inget att säga till om emot så tyvärr losers, moahaha, i rule, fuck yeah... öh ja ok.



snygg.



snyggare.



snyggast.

Nej nu ska jag nog gå och sova men först kanske en liten liten runk.

/ Linde


rekordsnabbt inlägg

Ett rekordsnabbt inlägg nu då, ska bara skriva så fingrarna glöder, brukar ju vara pennan som är det rätta uttrycket, men tyvärr skrver man på datorer i dagens samhälle.

Suttit framför en sådan "dator" i några timmar nu, klockan är alldeles för mkt, det är ny dag, alltså dags att sova.

har haft kul hela tiden dock, massor att blogga om, dock inte tid då detta är ett rekordsnabbt inlägg.

hej, puss.

Btw. Steffo är snygg

och just det...

Imorrn kommer lite om 2010, typ top10 osv och annat skit, youtubegrejs m,.m.

pusspuss

/ Linde

Oh you crazy web

Tjena bloggen. Läget?
- Nej, men hej Robert, bara bra tack, och hur står det till med dig?
- Vad kul att höra, jo då nu när jag plötsligt får föra en dialog med en så välartikulerad blogg som du blir jag alldeles till mig. Annars är jag rätt förkyld och känner mig lite skabbig.
- Nej, men gud. Inte ska du säga så Robert, jag blir ju alldeles generad, tack så hjärtligt. Och du... krya på dig!


KAOOOS! Gått typ tre timmar sen jag började skriva detta inlägg, blev helt fast i det stora nätet, men än har inte spindeln hunnit käka upp mig, jag kravlar mig fram från tråd till tråd.
Nu får ju den där dialogen stanna där också, för det var liksom bara random spontant shit som flög ut ur min mun at that moment.

O där, boom, ringde prolog igen, fan va de vill att jag ska jobba.
Dock tacka ja nej denna gång, det jobbet är för dåligt, måste hitta bättre och för att kunna hitta det måste jag ha tid över, hinner ej jobba. Måste även plugga trafikteori(!)

Dock har jag ju verkligen latat bort denna dag kan man säga då.
Ska söka jobb, leta resor, plugga trafikteori.
Men jag har istället endast ägnat datan åt nöje och vart lite kreativ.

Nej nu får detta inlägg fan bli publicerat, morsan kom nyss och bjöd in mig på en fika.
Bulle <3

hörs

/ Linde

Typ... hej

yooooo.

It's Blogging Time! (refererat till klassiska "It's clobbering time!" från superhjälten med coolaste nicket, The Thing, från Fantastic Four. Förövrigt minns jag att det var jävligt najs tecknadserie som jag såg som liten, men nu äre bara jävla skit otecknade filmer som gjorts om dom, synd.) Jordens längsta inom parentes? (haha oj en parentes till, men ärligt måste ta med denna, jordens, haha, hatar det ordet, hört fler använda det på sistone, måste komma från blattar som talar dålig svenska, man säger ju annars världens.)

Såg nyss klart filmen Youth in Revolt, yey. Redan sett den dock, var typ i somras när den kom ut tror jag.
Men brorsan fixa en ny spelare till mig, så jag kan se blurrefilmer bättre nu utan lagg och andra störningar, minns dock inte om det var några störningar när jag kollade då, men men nu vare iaf åzum.
Skön film, räcker att säga så, orkar inte mer.

whooops glömde bort inlägget, haft rafflande diskussioner på msn.

Nu vettefan vad jag ska skriva, kanske dags för ett youtubeklipp, eller ja en låt, med video.




Längesen jag hörde denna, har fått den på hjärnan igen, rätt glad låt.


Nu ska jag snart ut för att jobba, sista natten wihoo!
Har dock tyvärr snöat som f-a-aa-an idag, vilket kan ställa till det för mig, men nu ska vi tänka positivt.

så bra, hörs.

/ Linde

Nyår and lite random shit

Tjolahopphej.du.

Nu sitter jag här återigen bara några minuter innan jobbet.
Då jag uppdaterar mig på nätet och så, annars är jag rätt off om dagarna.
Så nu lägger jag upp ett litet klipp från nyår på fb och ska nog även upp med någon bild.

Sedan ska fler bilder upp här på bloggen också, egopics ftw, dock inte bara från nyår.

Vad görs mer?
Jo jag checkar lite halvt på USA-Kanada (semifinal i hockey-jvm), Oh Canada my home and native land (8).
Hehe ja ofc leder Kanadickerna, tänker man på annat kan man lätt garva åt just "kanadick", kanske bättre o kalla de för kanadensare. En evig kamp mellan dom där länderna iaf, så det är ju rätt intressant match.
Men skönt att "Kanadensarna" iaf får fortsätta regera hockeyn ett tag till som det ser ut nu.
Annars får de ju bara skit på sig kastat av sitt ovänliga grannland.
Jaha där blev det mål igen, 0-3, hejdå US and A. (missade målet fail xD)

Annars lyssnar jag på fantastiska The tallest man on earth och bloggar.

Nej börjar snart bli dags att springa iväg till jobbet.
Dags att lägga upp lite bilder då...



Jahapp, två första från nyår, stilig eller vad. Festade lite lätt med Albert och Alay @ my place.
Blev också rätt mycket promenerande. Först till talltullen för fest, men icke så nicke, alay hade fixat in oss på en fest vi inte kom in på haha fail. "Min mamma vill inte ha in främlingar" så lät det från tjejen som "hostade".
Höll på o spricka... av garv xD. aja.

Tillslut hittade vi iaf en fest hos någon med ett så vackert namn som Per Joona (xD x 5= xDxDxDxDxD)
Var rätt najs iaf, sen givetvis ner till stan för att se om man kände igen någon krake.
Likt som förra året blev man lite sen till stan och fick fira tolvslaget på någon random gata. (yey)
Väl på stan träffade man en del, trevligt. Nej fan va tråkigt och skriva såhär, klarar inte av det mer.
Vad som hände sen får ni fantisera om.

På det två andra bilderna ser ni mitt vackra tryne iaf, men med lite krydda.
Nyårsdagen så hittade man sig något så annorlunda som blåbärsläsk på konsum.
Det var fanemej så gött =), jag älskar random läsk, hittils hittat favoriter som bananläsk, ananasläsk och nu blåbär. Farmor Hilda från Guttsta Källa ftw (!)

Och sedan ser ni mig hålla upp filmen Vägen, elelr ja The Road, gillar inte att titeln är översatt men men.
Iaf en av alla julklappar jag fick, såg den tillsammans med min mor på nyårsdagen då iaf, jag tyckte den var riktigt bra, ungefär vad jag väntat mig, gillar idén och den sortens filmer liksom men var en del som saknades.
(spoiler alert! spoiler alert! ) Rätt najs dock att man typ inte ens får veta vad som hänt, mer fokus på människorna, personligheter, hur det är att leva då och inte så mkt fokus på någon fånig påhittad story om jordens undergång och konstiga monster.

Nej nu måste jag runda av.

Pusshej.


RSS 2.0