Happenings @ my pc atm

Hallå igen =)

Nu känner jag mig äntligen redo för ännu ett inlägg och oj som ni väntat...



sådärja, nu behöver ja inte skriva vad jag gör atm :P
fast jag älskar ju o beskriva mina bilder så de inte blir misstolkade.
men det är ju fel, för en bild ska ju säga 1000 ord o inte mer o inte behöva någon bildtext, det förstör konsten påstås det. Men mina bilder e ju verkligen ingen konst o ja tkr inte de säger så många ord, så ja hjälper till med det. Här ser ni iaf hur min data ser ut nu, snygg screen right? :-P

Spotify rullar givetvis, för er som inte vet så kan jag nämna (skryta) att jag nu har spotify PREMIUM HALLÅÅÅÅ!!! woop woop ^^
Haft det i några dagar nu rullar fint, men det bästa är ju att nu kunna ha spotify på min ipod touch <3.
Förvisso kommer jag ju bara åt nätverket här hemma i lägenheten, men man kan göra listor o spara så de blir tillgängliga i offlinemode, sweet, synd ba att inga av mina listor från datans spotify finns med, så får göra helt nya, kan dock bli kul kanske, göra ännu bättre listor =)
Har ni tips på låtar så äre ba hojta till.

Nu blev det en liten paus i skrivandet där, fick ett samtal av min gode vän ifrån bushen...
som faktiskt var på väg in i storstan...

Nu ska jag fortsätta beskriva den fantastiska bilden.
Som sagt Spotify Premium, har dock inte lagt massor pengar på det, skulle jag aldrig göra, men orkar inte avslöja hur jag kirra det, höhö, gäller o va lite klyftig, testa o skär din mat i klyftor så kanske det funkar.
För den med bra syn eller god kunskap angående möjligtsvis svensk hiphop, ser ni vad jag lyssnar på.
Det är iaf något så nostalgiskt o kulturellt som fattaru ^^ yey. Minns hur jag sjöng med till låtar som "Mina hundar", " Första femman" och "100 spänn" som liten sparvel utan att förstå någonting. Men nu när jag lyssnar inser jag att de är rätt bra, sköna beats fan också, o ibland rappar de otroligt snabbt, det är coolt, sköna texter framförallt också. Lyssnat igenom debutalbumet från 01 nu och är inne på det sprillans nya från 04!
Men oj Fattaru vart har ni tagit vägen, 7 år nu och inget nytt... var e mina hundar :(

Ber om ursäkt, efter lite mer research ser jag att grabbarna i fattaru faktiskt släppte ett album 06, yey.
O där är ju den klassiska "100 spänn" med, alltså var jag kanske inte så liten sparvel när ja sjöng till just den, men men ^^ Fast 06 ändå, då gick jag i 9an och hade inte riktigt växt klart, så var hyfsat liten då :P
"Hörde jag skål" är även rätt känd från 06, det najsiga med den är ju videon!
Självaste Martin Kellerman som står för videon, han ritar nämligen en riktigt skön teckning med Rocky o hans vänner under videon. Fan så grym serie, läser den atm, lånad från bibblan ofc ^^

På tal om kultur och nostalgi.
Spelar också Pokémon(!) som ni kan se där, höhö.
Fan så underbart, världens bästa spel!
nej fan va ja drar ut på detta inlägg, måste bli klar, får ta en paus i spelandet.
Spelar på en emulator, gjorde det typ för 5 år sen också rätt mkt, då på en kass dator, men just såna spel som pokemon funkar bra på allt skit =)
För inna jag spelade för 5 år sedan, så spelade jag ju på en gameboy för 10 år sen.
Inte ens en gameboy colour, utan en gameboy, stor klumpig tjock röd sak med kassa batterier ^^
Roligast med gameboy är ändå döpandet xD
haha så låg humor, men kan garva hur mkt som helst åt att min rival, ni kanske minns Gary, som hans riktiga namn är, o när han nu går vid namnet Gaylord och drygar med mig, fyfan asså så kul xDxDxD.
O alla mina underbara namn på mina söta små pokémons ^^
Nils, Knutmer, Mjau m.m.

har ni riktigt bra syn ser ni också att klockslaget på printscreen är typ 19.13, nu är klockan 22.51 och jag har ännu inte skrivit klart ^_^

Aja, hare gött pusshej.

Fattaru - Mina hundar

/ Linde

1000-0 till idioterna


Ja just ja, i höstas någon gång var ja på Olearys då jag vunnit en tävling.
Det har jag säkert berättat om, men har jag berättat att jag även vann en signerad landslagströja?
Ne just det. Vann ju faktiskt hela 5 officiella landslagströjor,
varav 3 gav jag generöst bort till mitt sällskap ^^.
Men då hade jag ändå själv två, den signerade behåller jag givetvis.
Men den där andra, den har jag funderat på att ge bort.
Kanske ska man göra som så att man ger den i present till någon,
någon som fyller år eller helt enkelt bara har förtjänat den.
Eller så kan jag ju tjäna pengar på den, eller möjligtvis lotta ut den.
Kanske via en tävling här på bloggen?
En liten quiz? om mig? Eller nån musik/film tväling eller liknande.
Vi får se, om någon är intresserad av tröjan redan nu så kan ni ju meddela det iaf ^_^.



Vet faktiskt inte var jag har nån av tröjorna liggandes just i detta nu, men ska nog inte va så svårt o hitta på de lilla kvadratmeter jag håller till på ^^.

Avslutar med en jävligt skön låt och video, längesen jag såg den.


stjärnor

Tjena tjena.

Senaste inlägget verkade inte så omtyckt, ber om ursäkt för det, men står ändå för vad jag skrev.

Nu går vi vidare, dags att lägga upp lite bilder och så, ansluter mobilen...

överför bilder...

medans ni väntar kan jag berätta lite om vad jag gör medans jag väntar ^_^
kollade klart på Stjärnona i Psykbunkern, som är en lite miniserie med Kent från förra sommarn när de är i sin studio som så snyggt kallas för psykbunkern, detta har dock inte visats på tv, utan är från musikbloggen psl, men finns dock uppe på svtplay nu, rätt najs. Nu kollar jag vidare på psl klippen på svtplay, finns mkt gott där.
Hann se lite av Sommaren med Lykke Li innan datan dog för 111 gången. Nu har jag dock låtit den vila ett tag och fått igång den, dock med vissa problem, som tur var fanns det jag skrivit sprata i ett utkast o ja kan nu fortsätta.

Nu har dock supermatchen börjat, Frankrike-Brasilien! Riktigt sköna spelare på plan också, fyfan detta blir vurre med moooos,,,...mm höhö. Brassarna trycker på hittills, det e bra, gillar båda lagen starkt, men brasilien väger över, o jag har spelat på Robinho som målskytt så, han e kapten idag också, så känner väl mer ansvar o avgör själv, yes ;)

Kul även att Hernanes från mitt kära Lazio får starta, den killen kan trolla.
O så får vi inte heller glömma Chelsea nya supervärvning, David Luiz =)

Men nu vare inte fotboll ja skulle snacka, för ja förösker undvika det på bloggen, vet inte riktigt varför.
Men kanske äre så att jag vill verka kulturell, intellektuell o häftig, djup m.m, o inte verka som någon stereotypisk fotbollsnörd, men jag älskar fotboll och det kanske jag inte ska dölja. Hoppas dock folk förstår att jag är mkt mer än fotboll.

Just det! Nu har bilderna lagts över på datan, så här kmr en del iaf, får dela upp de i flera inlägg.



Lite bilder från mitt lilla rum på sörmlandsgatan där jag nu håller till, precis efter ja flyttat in någon gång i början på december 2010.




Och ungefär så här såg mannen bakom kameran ut då, kanske ska vi va glada att han inte riktigt ser ut sådär idag. Men när man hittar en kär gammal Norrköpingshalsduk under flytt äre klart man blir glad och vill testa den lite också, o den värmde skönt under decembers iskalla dagar.

Nu ska jag fortsätta se min drömmatch, Frankrike-Brasilien!

Oops, just nu när jag ska säga hejdå får en viss tidigare nämn Hernanes rött kort.
I en träningsmatch(!), men ja det var helt klart rött, förvisso kanske inte meningen, men det blev totalt misslyckat och en spark i klass med De jongs från vm finalen på Alonso, då missade domarn förvisso, men inte denna gång.
Surt för Hernanes :( men kanske lite kul för matchen, för Fransmännen har vart rätt tråkiga, nu kankse de vågar mer. Forza Robinho <3

/ Linde


Nära depression

Tjena.

Läget är inte på topp, men sånt skulle ju bara mina bloggläsare kunna läsa, för att något inte är som det ska står emot lagen i det sociala livet och sådant skall inte tas upp, ställs frågan svarar man bara " det är bra" oavsett hur man mår. Ne men det är kanske en liten klyscha att så är fallet, det gäller väl framförallt vårt lilla land Sverige.
Men för mig är det så att nu är jag väldigt förkyld och varit soffliggande hela jävla dagen, o ja, sånt kan jag berätta, för att ändå få lite patetisk sympati för en gnuttas förkylning eller kanske lite glada tips på det som läker.
Men det är det psykiska, som kanske egentligen är det allvarliga, som folk så ofta håller inne. Det som för mig oftast är problemet, och det delar jag bara med min blogg, aldrig socialt, tyvärr, kanske behövs det, men jag klarar inte av det. Fråga mig hur jag mår o ja svarar endast för att verka social, men menar inte det jag säger, läs min blogg o du får veta vem jag är, hur ja mår o hur ja egentligen tycker o tänker om saker.

Nu är ju fallet som så att jag varit väldigt förkyld idag och det har lett till min kanske livs tråkigaste dag och jag var väldigt nära depression o att brista ut i gråt o fundera på o ta livet av mig förut, men nu så är det lite bättre som tur var. Men oroa er inte (inte för at nån gör det men ändå xD) jag säger lite för ofta att jag ska ta livet av mig själv o så, för i själva verket tror jag nog inte att jag menar det, hjärnan tar över för hjärtat en stund, men om jag skulle närma mig och sätta mig en dödssituation tror jag hjärtat mitt tar över o räddar denna vackra kropp (höhö).

Det har gått för lång tid för arbetslösheten, slackandet, "noliferlivet" osv.
En längre tid nu har jag velat ta tag i mitt liv och göra något, inte bara gå till ica utan faktiskt göra något.
Som ska utveckla mig som människa, inte förändra, jag är den samme, men jag kan bli bättre o ja kan bli sämre o ja behöver detta nu, i skolan har ja alltid utvecklats, men nu har det stått stilla o det märks.
Tyvärr har det inte riktigt hänt något än, men då o då dyker det upp nån ljusglimt som ändå håller mig vid liv.
Nu börjar det dock gå för långt o det är framförallt nätterna jag kämpar hårt med. Jag kan inte somna.
Tankarna snurrar runt och runt o ja vill bara försvinna, det enda som fått mig i sömn är datans hjälp.
Ibland kollar man klart på hela filmen eller något men somnar inte ändå, då får man luta sig åt kroppen, att man faktiskt varit vaken i 24 timmar och kroppen då inte klarar av det, det fysiska tar över det psykiska, vilket behövs.

Det är en blandning av ensamhet, framtid, dåtid, sjukdom, längtan som driver mig till vansinne.
Förhhopningsvis vaknar jag på rätt sida imorgon och sliter mig ur denna förbaskade förkylningen, rycker mig i kragen som jag inte har, brer på ett stort leende som aldrig förr, ser till att agera, kanske lyckas jag fixa jobb, om inte, så har jag iaf kommit närmare ett, eller så bokas en resa, något att längta efter, något att se fram emot som kan föra mig framåt i den annars så mörka vardagen.

Nu lättar det lite grann, 30 minuter kvar av detta datum, förhoppningsvis heller inte mkt kvar av vakenhet.
Men jag mår bättre nu, visst, snyter mig 24/7, men det sociala jag saknat har jag iaf ersatt med lite hederlig msn chatt o fb koll. Har dock alldeles för tragiska filmer o serier på min data som jag ser på allt för ofta som gör mig än deppigare, kanske inte rätt läge för mig att se dom, nu inatt, snart, ska jag nog ändå dra igång en komedi om jag nu har någon sådan, hoppas...

Alexis Weak - Till minne av


/ Linde

Jaha

Hejhej igen...

Den 18e januari 16.30 och framåt...

Mötet var klart, min första arbetsintervju någonsin, det kändes bra, jag var glad, han var glad, vi skakade hand och tog farväl. Jag kände mig glad, stolt, aningen förvånad och duktig på vägen hem o trodde att jag faktiskt hade en liten chans att få jobbet. Fast som han sa var det väldigt många som sökt och vad har jag som är extra? ingenting, förstår inte hur jag ska kunna få jobb någonstans, känns som det är minst 30 som söker på varje jävla ställe man än kommer och det finns ju iaf lätt alltid någon som har bättre kvalifikationer än mig för jobbet.
Så som ni hör fick jag alltså inte detta jobb och inget annat heller...

Aja tillbaka till dagen då...
Då kändes det ju som sagt bra och väl hemma kunde jag ätnligen slänga mig i sängen o glatt slappna av.
Det var en lättnad att va klar med dagens nervösa uppgifter. Men så var det väl förstås något som skulle göras hemma också, träning stod på schemat vid 19-tiden och dessförinnan behövdes mat givetvis tryckas in i magen min.
Bla bla...

Minns ej vad som hände under träningen och efter det, men det måste ha varit väldigt trevligt och skojigt, för det var ju dagen d höhö.

Nu sitter ja här mitt på dan, förkyld som fan, vill ner på stan o rätt sugen på lan.
Men orkar ingenting får nöja mig med tv och imorron skriva cv, söka jobb o förhoppningsvis om nåra år va snobb.

Har ju fortfarande inte berättat om en del grejer, ska ja görat? eller orkar man verkligen?
Aja vi får se, stay tuned...

/ Linde

RSS 2.0