Ricardo izecson dos santos leite



Kaka'

Ricky Kaka' - living legend

ska man tänka på framtiden i nuet eller leva i nuet

Framtid.
Började helt plötsligt tänka på allt möjligt, troligtvis för all musik jag lyssnat på denna kväll.
Jag är väldigt svag för musik och kan enkelt bli påverkad av det och älska de som gör musiken, jag tror jag överskattar musiken lite, men det gör nog många, och kanske är överskattningen ändå bara något bra.
Nu till själva anledningen varför jag bloggar denna torsdagskväll.
Som jag skrev ovanför "Framtid", det är något väldigt viktigt, eller är det?
Kanske flyter allt på ändå, men det känns verkligen som det lutar åt att det är viktigt och att jag måste skärpa mig.
Det är ju framförallt skolan det gäller då, för jag kommer ju med största sannolikhet vara tvungen att gå någon kurs, eller ja universitet/högskola. Och då måste jag nu se till så jag har vad som krävs för att komma in på den skolan, för vad händer annars?
Just nu känns det som att jag har allt jag behöver och klarar mig på ett G i flera ämnen, men måste verkligen kolla upp det seriöst så jag inte blir liggande på gatan. Men något som gör mig glad är att jag vet att jag har många grejer jag kan göra om saker och ting går annorlunda, i alla fall försöka göra det.
De här sakerna är väl framförallt då för att få fram pengar så jag kan överleva, då är ju ett alternativ som jag gör idag, döma. Det är ingen svår grej, inget krävande jobb alls och jag har rättighet att göra det, och de pengarna duger fint för det lilla jobb man gör. Sen en grej som även är ett sant nöje... att tippa.
Lite orolig är jag för att bli spelberoende, men det känns som jag är en människa som klarar av det och spelar inte bort mer än vad jag kan. Dessutom så hade jag ju tänkt gå plus, tack vare mitt grymma fotbollssinne så ska det inte vara så svårt, där kan man faktiskt dra in riktigt mycket cash.
Jag snackade om musik högre upp.
Det är ännu en grej, kanske låter konstigt, men jag älskar musik och att sjunga och vill gärna lära mig spela gitarr. Så varför inte försöka tjäna lite pengar kuppen och framförallt få förmedla känslor.

Nu känner jag att det räcker med skrivandet för nuet, även om jag har mycket kvar i hjärnan.

Dygnets sista minuter avnjuter vi med en av mina absoluta favoritlåtar...

Anna Ternheim - Shoreline

Swineflueeeeee!!! ^_^

Symptom:
Värk i huvud, mage m.m
Diarré, kräkas
Hosta ont i halsen
m.m....

Blev lite orolig för Svininfluensan för första gången idag då jag insåg att jag troligtvis kommer få den.
Tydligen har den spridit sig i stan och på skolorna så chansen är stor att man får den, men är ju inte orolig egentligen. Jag vet inte om man kan få den igen efter man fått den, men antar att man inte kan det, så då känns det nästan bra att få den så man kan va hemma från skolan en vecka och ta ett tidigt höstlov, fast kanske med lite smärta, men ändå mycket filmtittande. Det jag är orolig för egentligen är väl liksom att det kanske är lite pinsamt att få det, men varför skulle det vara det? Hmm.. bara något idiotiskt jag fått för mig.

Var hos tandläkarn idag också efter en väldigt jobbig skoldag (läs en lektion på 40 min där jag inte ansträngde mig särskilt mycket). Anledningen var att jag som vanligt inte kan sköta min sömn, var uppe sent och somnade i tv-soffan, vaknade sedan upp och sov typ från 06-10 då i sängen, fast jag skulle gått upp vid 8 tiden eftersom skolan började innan 10, men jaha ännu en försovningen, inte så farligt dock, men kanske dags o skärpa sig? Anser i alla fall de flesta runt omkring mig. Sedan efter jag ändå tagit mig upp får man reda på att religionen är inställd igen, vilket jag kanske kunde listat ut då läraren Göran ( eller vad han nu heter, får aldrig grepp om det) var sjuk även igår, svinfluensan? Så började skolan 12.50.
Angående flunsan, @ the fuckin dentist liksom satt de en skylt, ba wow, däre stod hur man ska undvika flunsan oh ja ba shit så gött. Jag som va så orolig, tänk om jag hade blivit lite sjuk liksom, gu så äckligt, usch.
Man skulle tydligen tvätta händerna, gu va smart, att ja inte tänkt på de liksom, hallååå.
Eh nu ska ja sluta upp med fjortissnacket, blev lite inspirerad då jag såg en fjortis på tv4.se/idol förut xD

Kanske lite mycket text med för lite mellanrum här också, sånt bör jag ha lärt mig med tanke på att jag har Låke och Inger som lärare, but ooh i'm such a revolutioneer, jag don't give a shit 'bout lärare, L...O...L.
Ne men hände lite grejer hos tandläkarn idag för en gångs skull, lite framsteg, påväg att få bort rälsen snart kanske, och iaf nära en ny tand nu där fram, känns gött, men fick ta emot en del smärta, men du vet va de säger, "ska man vara fin får man lida pin".

Ne nu får jag fan sluta skriva, kanske lägger övere resten jag har i huvudet på ett annat inlägg så ni inte behöver ta in allt på en gång, själv brukar jag i alla fall ha problem när det blir för mycket på en gång, tror min hjärna har en ganska liten hårddisk, eller så är den så proppfull med massa skit redan så vettiga skolgrejer går inte in.

Au revoir bicthes!

svenska lektion

sovmorgon för 3e gången av 4 denna vecka, fuckin sweet!
har svenska lektion nu där jag skriver en kort bo, vet ej hur lång den ska bli än, men 8 sidor kanske i alla fall?
Har en bra handling och karaktärer nu, så nu är det bara låta fingrarna flöda, mash that keyboard! and mash that mouse button ^^
Lunch snart, hoppas det blir något ätbart.
Sen engelska b och naturkunskap, 2 sköna lektioner som rullar förbi snabbt, sen hem o chilla.
Farmville OFC!!! xD
aja ska återgå till skolarbete nu kanske, hehe ciaociao

Fyrklöver och Jens

Jaha, nu har man lirat färdigt ps3 och fifa för dagen, et har vart skoj.
Lirade äntligen online mot Jerker, han har tjatat sådant, så tyckte det var dags...
Torsk i båda matcherna, men hey, båda var hyfsat jämna och jag hade en del chanser, dessutom torska jag den ena pga han gör 1-0 i 120e minuten (dvs sista förlängningsminuten) .. inte så kul, men jaja, de e jerka vi talar om.
Den mannen har ungefär lika mycket tur som Man United har på fotbollsplan, säger bara Man United-Arsenal i helgen, det klassiska toppmötet. Och tänk på att detta är bara ett exempel på deras tur, det händer i ungefär 50% av deras matcher, så kan ju räkna ut hur många gånger turen gett de segern, med ferguson vid rodret.
Arsenal leder 1-0, ok, jag såg inte första halvlek, men av det jag kunde se och alla higlights jag sett, så hade United ingen chans att göra mål ens, men oj vad händer, jo turen slår till.
Almunia får tokfnatt och gör en idiotisk utrusning som givetvis resulterar i straff och 1-1, ännu tristare är att det är shrek som både fälls och sätter straffen. Sen kommer givetvis också 2-1 för de röda djävularna, vilket är ett väldigt passande namn för övrigt. Den här gången på ett ännu värre sätt, en frispark, ok om nani typ skruvat in den i krysset, men nu lägger de en dålig inläggsfrispark som ingen röd djävul är i närheten av, men den kanske längste och bäste huvudspelaren på plan, Abou Diaby nickar in bollen i eget mål, antingen är han bara dum i huvdet, värdelös eller så det andra alternativet som jag inte skulle tveka på om det var i italien det hände, nämligen mutning, ferguson har jag många ggr trott mutat spelare, men det är nog bara så att skotten har en jävla massa fyrklöver i byxorna.
Aja, jag är i vilket fall ingen Arsenal supporter, men en jävligt stort United HATARE, hehe.

Sorry, blev lite utdraget det där, men står inte ut med det, måste få ut det på pappret åtminstone.

Angående skolan som nu hållt på i 2 veckor, så rullar det på som vanligt.
Men det är sista året, jag är stört på skolan, som man säger, yey, haha who fuckin cares?
Men aja, i alla fall skönt att studenten närmar sig.
Även en del nya ämnen i år, lite mer normala ämnen, som naturkunskap och religion.
Det känns bra, men sen har vi även svenska i år också, som jag har väldiga problem med, jag är inte dålig på svenska eller så, jag hade mvg i 8an o 9an tro jag. Men jag och läraren går inte riktigt ihop, jag förstår aldrig vad hon vill och så blir det bara pannkaka, men iaf godkänt vilket är tur det.
Efter ha sett årets planering, är jag väldigt orolig, men hoppas kunna kämpa mig till ett G i år igen, eller kanske lyckas jag få det som hon vill för en gångs skull och drar till emd ett MVG? wow, vore ju underbart,
eh sluta drömma nu Robert. Textkommunikation är ett ämne som vi blandar med svenskan, då vi har samma lärare, så det är samma sak där.

Nu har jag iaf bestämt vad jag ska göra som projektarbete, har alltid trott att man ska göra detta själv, men fick förra veckan reda på att man typ måste vara i grupp, och det kändes ganska så skönt, så nu är jag i en grupp och det är bara ösa på nu, så kan det bli riktigt bra, jag säger inget mer nu, resten är hemligt.
It's a secret, it's a secret!

Jaha, vad ska man säga, drog igång spotify nu igen, har vart ett bra tag sedan jag lyssnade på musik där, och genast hittade jag bra nya låtar, det är kul =)

Kolla in Skillets nya album! Riktigt gött ;)

Hejdå struts



Chillmode

Wazzupp!!
Underbar dag idag idag idag...
Lirat lite PS3 för en gångs skull, som jag inte gör allt för ofta, vilket är synd, för det är en jävla grym pryl som bör utnyttjas. Har testa det nya Batman spelet, demot dåra, det va aawesome!!
Även Ghostbusters demot, fettnice =)

Inte skrivit här på ett tag, blir för mycke facebook hela tiden, men folk gillar ju inte om man skriver mycke där, så nu ska det göras här.

Har en del grejer att skriva ner, men just nu säger jag bara hej för dagen.
Ska lira fifa online nu, skippa träningen för detta ^^
Aja, kanske ska plugga lite senare också kan behövas.

ska snacka lite om va som händer i skolan senare, även va ja gör om dagarna o så.

kyssar o smek, stränder o stek xD

secondhand serenade - fall for you
bästa låten evaaar!!
fan asså, den går högre o högre upp på mina absoluta favoriter, i klass med fix you, shoreline m.m nästan.
lyssna gärna på fler av killens låtar, underbart!

ciao

RSS 2.0